Optimak STU olarak İntralojistik süreçlerinizi optimize ederek işletmenizin rekabet avantajını artıracak yenilikçi çözümler sunuyoruz. Özellikle, hat sonu sistemlerinize entegre edilebilen otonom mobil robot (AMR)taşımacılığı konusundaki uzmanlığımızla, sizlere üstün hizmet vermekten gurur duyarız.

OPAL P SERİSİ

OPAL Platform Serisi Mobil Robotlar

OPAL Platform Serisi, endüstriyel ihtiyaçlarınıza özel olarak tasarlandı. 150 kg’dan 2000 kg’a kadar geniş bir yük kapasitesi aralığı sunan bu seri, işletmenizin çeşitli ve değişken yük taşıma ihtiyaçlarını karşılar. Her türlü yük tipi için uyarlanabilen Opal Platform Serisi, üretim hatlarınıza sorunsuz entegrasyon ve iş akışlarınızda maksimum verimlilik sağlar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPAL F SERİSİ

OPAL Forklift Serisi Mobil Robotlar

OPAL Forklift Serisi, güçlü yük taşıma kapasitesi ve etkileyici yükselme yeteneği ile dikkat çeker. 500 kg’dan başlayıp 3 tona kadar olan yükleri kolaylıkla kaldırabilen ve 6 metre yükseğe erişebilen bu serimiz, işletmenizin her türlü yük taşıma ihtiyacına cevap verir.

Farklı tiplerdeki yükler için ideal olan OPAL Forklift Serisi, depo yönetiminden üretim alanlarına kadar geniş bir kullan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPAL T SERİSİ

OPAL Transpalet Serisi Mobil Robotlar

OPAL Transpalet Serisi, yük taşıma süreçlerinize yenilikçi bir soluk getiriyor. 150 kg’dan 1500 kg’a kadar değişen yük kapasiteleri ile OPAL Transpalet Serisi, işletmenizin her türlü yükünü hızla ve güvenle taşıma kapasitesine sahiptir.

Çeşitli yük tipleri için özel olarak tasarlanmış bu serimiz, adaptasyon kabiliyeti ve yüksek performansı ile üretim ve lojistik operasyonlarınızı kolaylaştırır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEDEN OPTİMAK STU MOBİL ROBOTLAR?

✨Sisteminize Uygun Projelendirme: Projelerinizin boyutu ne olursa olsun, AMR çözümlerimiz ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilebilir. Farklı üretim hattı yapılarına sektördeki tecrübemizle  kolayca entegre olmaktayız.

📈Artırılmış Verimlilik: Hat sonu operasyonlarınızda insan hatası riskini azaltırken, süreçlerin hızını ve düzenini artırır. Robotlarımız, malzemeleri güvenli ve etkili bir şekilde taşıyarak, iş akışınızın sürekli ve sorunsuz olmasını sağlar.

💵Maliyet Tasarrufu: İş gücü maliyetlerinde önemli tasarruflar sağlamakta ve uzun vadede yüksek getiri sunar. Ayrıca, enerji verimliliği ve düşük bakım ihtiyacı ile işletme giderlerinizi minimize eder.

🔒Güvenlik ve Güvenilirlik: Çalışanlarınız için daha güvenli bir çalışma ortamı yaratır. Sensörler ve ileri teknoloji  algoritmaları sayesinde, çevreyle etkileşimde bulunurken güvenliği maksimum düzeyde sağlar.

Kolay Entegrasyon ve Kullanım: Mevcut sistemlerinize ve iş akışlarınıza kolayca entegre edilir. Kullanıcı dostu ara yüzümüz, işletmenizin hızla adaptasyonunu ve robotlarımızın etkili kullanımını sağlar.

Hemen Teklif Al

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Destek
Merhabalar. Size nasıl yardımcı olabiliriz?